Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Öğrencilerine Yönelik 09.01.2024 Tarihinde Mühendislik Fakültemize ve Özen İş Makinaya Teknik Gezi Düzenlendi.

12 Ocak 2024 Cuma

Makine ve Metal Teknolojileri Bölümünde yürütülmekte olan MA 105 Bilgisayar Destekli Teknik Resim ve MA 225 Mekanik Tesisat Sistemleri dersleri kapsamında 09.01.2024 tarihinde Mühendislik Fakültemize ve Özen İş Makinaya teknik gezi düzenlendi. Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı yetkilileri ve fabrika üretim sorumlularının eşliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilerimize derste gördükleri teorik bilgilerin uygulamadaki karşılıkları gösterildi.
Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencilerine yönelik 09.01.2024 tarihinde Mühendislik Fakültemize ve Özen İş Makinaya teknik gezi düzenlendi.