EN | TR

2023 YKS Sınavı Sonuçlarına Göre Tercih Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

07 Ağustos 2023 Pazartesi

Sevgili Öğrenciler, meslek seçimi üniversite tercihi bir günde alınan kararla olmamalıdır. Geleceğiniz ile ilgili kararlar alırken seçimleriniz tercihlerinizi, tercihleriniz kariyeriniz ile ilgili atacağınız adımlarınızı etkileyecektir. Doğru kariyer planlama için okul hayatınıza başladığınız andan itibaren aslında kendinizi  tanıyarak yolculuğunuza yön vermelisiniz.  Kendi özelliklerinizi, yeteneklerinizi, duygularınızı, misyonunuzu, değerlerinizi, hedeflerinizi belirlemenizde bir günde alınan kararlarla olmamalıdır. 

Bugünlerde geleceğe hazırlanırken üniversitelerin size sunduğu imkanlar giderek önem kazanmaktadır. Size uygun mesleği seçerken iş hayatındaki karşılığı ve sizin iş üretme kapasiteniz oldukça önem kazanmaktadır.
2023 YKS tercih sürecinde Üniversitemizi daha iyi tanıyıp, akademik birimlerimiz ve programlarımız ile ilgili sizlere yardımcı olabilecek bilgiler, broşürler ve tanıtım filmleri sizler için hazırlanıp, bilgilerinize sunulmuştur. Tercih sürecinde Üniversitemizi tercih ederek Tarsus Üniversitesi ailesine katılmanız bizlere onur verecektir. Tercih sürecinde detaylı bilgiler için hızlı erişimde bulunan akademik birimlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.