2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı

10 Ekim 2022 Pazartesi

Üniversitemize yeni yerleşen öğrencilere yönelik 27 Eylül 2022 Salı günü çevrimiçi, 4-6 Ekim 2022 tarihleri arasında kampüslerimizde yüz yüze düzenlenen “2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı” sona erdi.

Tarsus Üniversitesi OSB Kampüsünde düzenlenen, Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Aydın’ın öğrencilerimizle bir araya geldiği “Rektör ile Söyleşi” etkinliği ile başlayan program, üniversitemiz öğrenci konseyi temsilcilerinin öğrencilerle buluşması ile devam etti. Programların ikinci bölümünde ise üniversitemizin ilgili birimleri tarafından öğrenci işleri, öğrenci bilgi sistemi, üniversite yaşamı, idari birimlerin işleyişi ve faaliyetleri, kütüphane ve benzeri birçok konuda kapsamlı bilgiler verildi.