Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Gülden Gökşen'in danışmanlığında, İtalya Foggia Üniversitesi Tarım Bilimleri, Gıda, Doğal Kaynaklar ve Mühendislik Bölümü doktora öğrencisi Hülya Cünedioğlu, üyesi olduğu PIMENTO (Promoting Innovation of ferMENTed fOods) COST aksiyonu kapsamında STSM (kısa dönem bilimsel araştırma) faaliyetini başarıyla tamamladı.
Bu çalışma, coğrafi işaretli fermente ürünlerin gelecekteki inovatif kullanım potansiyelini incelemek amacıyla gerçekleştirildi ve bu alanda detaylı araştırmalar yapıldı. Dr. Öğretim Üyesi Gülden Gökşen’in rehberliğinde yürütülen bu çalışma için hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.