2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav ve Barınma İşlemleri Hakkında

01 Nisan 2022 Cuma

Sevgili Öğrencimiz,
Üniversitemizde ara sınav, yarıyıl sonu ve bütünleme sınavlarının yüz yüze yapılacak olmasıyla birlikte eğitim öğretim modelimiz de dikkate alınarak, sınav süreçlerinin daha sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar çerçevesinde 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında akademik takvimde belirtilen tüm lisans ve ön lisans programlarımız için Ara Sınav tarihleri belirlenmiş ve ilan edilmiştir.

Öğrencilerimizin sınav dönemlerinde kalacak yer sorunu yaşamaması için ilgili kamu kurumlarıyla (Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız ve Erkek Öğrenci Yurt Müdürlükleri) görüşmeler ve yazışmalar yapılmıştır. Sınav dönemi ile sınırlı olmak üzere, kalacağınız gün sayısına göre ilgili kurumların belirlediği ücret karşılığında aşağıda iletişim adresleri bulunan yerlerde kapasitenin elverdiği ölçüde kalmanıza öncelik tanınacaktır. Başvurularınızı sınav için geldiğiniz tarihlerde ilgili kurumlara şahsen giderek yapmanız gerekmektedir. Telefon ile rezervasyon, yer ayırtma olanağı bulunmamaktadır.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav programı için tıklayınız.

Tarsus Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu
A BLOK: ŞEHİTLER TEPESİ MAHALLESİ 3692 SOKAK NO:1 TARSUS/MERSİN

Tarsus Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu
B BLOK: ŞEHİTLER TEPESİ MAHALLESİ ATATÜRK CAD.NO:250 TARSUS/MERSİN